Giriş Kayıt
Sean Haworth

Sean Haworth (53)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Sean Haworth, 14 Nisan 1966 Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Yaşıyorlar (1988), Bulworth (1998), Brady'ler İş Başında (1995), Mr. Baseball (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1966
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sean Howarth
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 50 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 525,725
2016 50 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 809,143

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 49 Macera Yapım Tasarımcısı 6.3 71,924

Uzay Oyunları
2013 47 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.6 210,457

Şey
2011 45 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 111,072

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 45 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 650,462
2011 45 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 669,387

Tron Efsanesi
2010 44 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 294,401
2009 43 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 1,035,186

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 43 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 362,945

Kartal Göz
2008 42 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 166,413
2007 41 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 566,917

Görevimiz Tehlike 3
2006 40 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 304,078

Ada
2005 39 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 287,089

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 39 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 386,486

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 38 Macera Sanat Bölümü 6.8 184,004

Riddick Günlükleri
2004 38 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 203,334

Şapkalı Kedi
2003 37 Macera Sanat Yönetmeni 3.9 44,959
2002 36 Dram Sanat Bölümü 6.2 75,020

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 36 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 310,622

Maymunlar Cehennemi
2001 35 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 200,724
2000 34 Komedi Sanat Bölümü 5.6 8,753

Altıncı Gün
2000 34 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 110,036

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 34 Animasyon Sanat Bölümü 4.2 18,261

Vahşi Vahşi Batı
1999 33 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 143,728

Komik Tuzak
1998 32 Macera Sanat Bölümü 6.5 107,541

Kirli Yarış
1998 32 Komedi Sanat Bölümü 6.7 25,971
1998 32 Komedi Sanat Bölümü 6.8 23,669

Haberci
1997 31 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 63,956

Siyah Giyen Adamlar
1997 31 Komedi Sanat Bölümü 7.3 472,115
1996 30 Komedi Sanat Bölümü 5.8 52,362

Kuş Kafesi
1996 30 Komedi Sanat Bölümü 7.0 72,604

Kurtuluş Günü
1996 30 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 492,197
1995 29 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 266,806
1995 29 Dram Sanat Bölümü 4.7 56,996

Batman Daima
1995 29 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 218,790

Brady\'ler İş Başında
1995 29 Komedi Sanat Bölümü 6.0 19,226

Kurt
1994 28 Dram Sanat Bölümü 6.2 48,842

Bayılırım Belaya
1994 28 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 10,751
1994 28 Dram Sanat Bölümü 6.1 10,998

Yükselen Güneş
1993 27 Suç Sanat Bölümü 6.2 39,349

Son Kahraman
1993 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 124,268

Süper Mario Kardeşler
1993 27 Macera Sanat Bölümü 4.0 45,203

Drakula
1992 26 Korku Sanat Bölümü 7.5 172,024
1992 26 Komedi Sanat Bölümü 5.9 9,310

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 26 Dram Sanat Bölümü 6.3 28,594

Çocuk Oyunu 3
1991 25 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 31,397

Doktor
1991 25 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,739

Geleceğe Dönüş 3
1990 24 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 354,964

Geleceğe Dönüş 2
1989 23 Macera Çeşitli 7.8 421,776

Geceyarısı Avı
1988 22 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 64,047

Yaşıyorlar
1988 22 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 95,096
1988 22 Aksiyon Sanat Bölümü
7.0 8,065

Sıfırın Altı
1987 21 Suç Sanat Bölümü
Çeşitli
6.4 16,734
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019