Giriş Kayıt
William Hawkins

William Hawkins


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

William Hawkins, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Bill Hawkins | William P. Hawkins | Will Hawkins |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sanat Bölümü 6.8 96,174

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 188,883
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 408,904

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 553,228

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 609,404

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Sanat Yönetmeni 6.2 71,748

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Yönetmeni 6.8 184,125

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 310,968

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 200,819
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 271,186
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 291,774

Grinç
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.1 182,569

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 110,117

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 19,068

Perili Ev
1999 Fantastik Sanat Bölümü 4.9 66,589

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 1,098,345

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 109,762
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019