Giriş Kayıt
Keeley Hawes

Keeley Hawes


Oyuncu, Yapımcı

Keeley Hawes, oyuncu, yapımcı.

2004 yılının Ekim ayında Matthew Macfadyen ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Cenazede Ölüm (2007), The Durrells (2016), Ashes to Ashes (2008), Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (11 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (64)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Atlatma
2024 Biyografi Oyuncu    
2023 Biyografi Oyuncu 7.0 690
2023 Dram Oyuncu 6.5 1,146
2022 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.7 2,194
2022 Dram Oyuncu 6.6 3,053
2021 Dram Oyuncu 6.4 1,755
2021 Komedi Oyuncu 8.7 36,458
2021 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 114
2020 Dram Oyuncu 6.0 46,201
2020 Komedi Oyuncu 6.3 10,404
2019 Komedi Oyuncu 7.4 3,924
2019 Dram Oyuncu 7.0 2,128
2019 Gerilim Oyuncu 6.6 3,874
2018 Biyografi Oyuncu 7.4 8,975
2018 Suç Oyuncu 8.1 145,534
2016 Biyografi Oyuncu 8.2 13,804
2015 Dram Oyuncu 6.0 296

Gökdelen
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 44,978

Boş Koltuk
2015 Dram Oyuncu 6.5 3,226
2014 Suç Oyuncu 8.2 29,946
2014 Komedi Oyuncu 8.5 19,438

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.4 7,186
2013 Komedi Oyuncu 7.4 1,912
2013 Dram Oyuncu 7.9 10,533
2013 Dram Oyuncu 6.1 2,511
2012 Suç Oyuncu 8.7 69,215
2012 Dram Oyuncu 8.2 7,236
2010 Macera Oyuncu 7.0 452
2010 Suç Oyuncu 6.8 722

A
2010 Dram Oyuncu 7.4 6,777
2008 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,296
2008 Komedi Oyuncu 7.0 254

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Oyuncu 6.8 12,903

Banka İşi
2008 Suç Oyuncu 7.2 188,541
2008 Suç Oyuncu 8.1 10,989

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Oyuncu 7.3 120,473
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,994
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,074
2006 Dram Oyuncu 7.5 649
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,560

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 Komedi Oyuncu 6.7 13,152
2005 Dram Oyuncu 6.9 2,976
2005 Suç Oyuncu 7.4 2,089
2003 Dram Oyuncu 7.3 400
2002 Dram Oyuncu 7.7 8,548
2002 Suç Oyuncu 7.0 836
2002 Dram Oyuncu 8.3 18,124

Suç Peşinde
2000 Gerilim Oyuncu 5.8 905
1999 Dram Oyuncu 8.1 7,283
1999 Biyografi Oyuncu 6.8 154

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Oyuncu 3.8 45,305
1998 Dram Oyuncu 8.1 2,666
1994 Komedi Oyuncu 8.0 15,329
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024