Giriş Kayıt
Nate Havens

Nate Havens


Kameraman

Nate Havens, kameraman.

Jack and the Beanstalk (2009), Law & Order: Trial by Jury (2006), (2009) Bruno (2009), (1998) Sex and the City (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nathan Havens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 8.1 25,190
2013 Dram Kameraman 7.6 3,204
2013 Aksiyon Kameraman 7.7 15,064
2009 Macera Kameraman 4.8 1,496
2009 Dram Kameraman 7.1 5,153
2009 Aksiyon Kameraman 4.0 286
2009 Komedi Kameraman 5.8 132,459
2008 Komedi Kameraman 4.3 9,067
2008 Komedi Kameraman 5.6 108,647
2008 Komedi Kameraman 6.0 4,720
2008 Komedi Kameraman 5.1 18,470

İlk Doğanlar
2007 Dram Kameraman 4.8 2,953

İhtiras Oyunları
2007 Dram Kameraman 5.1 168
2006 Belgesel Kameraman 7.5 860
2006 Suç Kameraman 6.4 1,078
2006 Komedi Kameraman 6.9 3,523

Kadın İsterse
2000 Komedi Kameraman 4.4 3,801
1999 Komedi Kameraman 6.2 4,478
1998 Komedi Kameraman 7.1 93,762

Mutluluk (I)
1998 Komedi Kameraman 7.8 61,807
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019