Giriş Kayıt
Cole Hauser

Cole Hauser (47)


Oyuncu, Yapımcı

Cole Kenneth Hauser, 22 Mart 1975 Santa Barbara, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2006 yılının Aralık ayında Cynthia Daniel ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Derin Karanlık (2000), Daha Hızlı Daha Öfkeli (2003), Güneşin Gözyaşları (2003), Ayrılık (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cole Kenneth Hauser
Doğum Tarihi: 22 Mart 1975
Doğum Yeri: Santa Barbara, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
6.1 (9 Oy)
  • Currently 122.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 47 Gerilim Oyuncu    
2022 47 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.4 2,426
2020 45 Dram Oyuncu 7.0 544
2019 44 Suç Oyuncu 5.4 8,598
2018 Dram Oyuncu 8.7 136,505
2018 43 Aksiyon Oyuncu 5.3 12,530
2015 Suç Oyuncu 6.9 4,219

Kötülük Diyarı
2014 39 Aksiyon Yapımcı 5.8 8,753

Evrim
2014 39 Dram Oyuncu 6.2 230,287
2014 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 6,198

Kod Adı: Olympus
2013 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 277,632
2013 38 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,574
2013 38 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,915

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 38 Aksiyon Oyuncu 5.2 208,038
2013 Aksiyon Oyuncu 3.5 851
2012 Reality-TV Oyuncu    
2011 36 Gerilim Oyuncu 5.0 407
2011 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 11,858
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,065
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,644
2009 34 Dram Oyuncu 7.0 2,964
2008 33 Dram Oyuncu 5.8 7,339
2008 33 Suç Oyuncu 5.7 3,735

Taş Melek
2007 32 Dram Oyuncu 6.1 1,795
2007 32 Belgesel 7.2 489
2007 Suç Oyuncu 6.6 1,391

Ayrılık
2006 31 Komedi Oyuncu 5.8 133,526

Leke
2005 30 Suç Oyuncu 5.5 5,639

Mağara
2005 30 Aksiyon Oyuncu 5.1 39,368

Paparazi
2004 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 15,194

Güneşin Gözyaşları
2003 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 123,452

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 275,243
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,555

Beyaz Zakkum
2002 27 Dram Oyuncu 7.1 32,770

Şeref Ve Cesaret
2002 27 Dram Oyuncu 6.3 53,474

Cehennemin Ortasında
2000 25 Dram Oyuncu 7.0 41,607

Zafer Vuruşu
2000 25 Dram Oyuncu 6.2 2,342

Derin Karanlık
2000 25 Aksiyon Oyuncu 7.1 241,231

Ihtiras tomurcuklari
1998 23 Dram Oyuncu 6.1 4,426

Can Dostum
1997 22 Dram Oyuncu 8.3 963,971
1997 22 Dram Oyuncu 6.5 3,353
1995 20 Dram Oyuncu 6.5 20,282

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 61,853
1993 Dram Oyuncu 6.8 560

Genç Ve Heyecanlı
1993 18 Komedi Oyuncu 7.6 185,174

Okul Bağları
1992 17 Dram Oyuncu 6.9 25,001
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022