Giriş Kayıt
Per Theodor Haugen

Per Theodor Haugen (86)


Oyuncu

Per Theodor Haugen, 08 Ekim 1932 Norveç doğumlu oyuncu.

Liv (1967) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1932
Doğum Yeri: Norveç
Diğer Bir İsmi: Per-Theodore Haugen
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 51 Dram Oyuncu 5.1 101

Pinchcliffe Grand Prix
1975 43 Animasyon Oyuncu 8.4 11,775
1972 40 Dram Oyuncu 6.5 35
1968 36 Macera Oyuncu 6.8 37

Açlık
1966 34 Dram Oyuncu 7.9 2,533
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019