Giriş Kayıt
Marcia Haufrecht

Marcia Haufrecht


Oyuncu

Marcia Haufrecht, oyuncu.

(1975) Köpeklerin Günü (1975), (2011) Kazananlar Kulübü (2011), (2006) Gecenin Sesi (2006), (2007) Anamorf (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marcia Halfrecht | Marica Haufrecht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.1 121
2013 Komedi Oyuncu 5.6 5,256

Kazananlar Kulübü
2011 Komedi Oyuncu 7.2 51,381

Anamorf
2007 Suç Oyuncu 5.5 8,603

Ateist
2007 Gerilim Oyuncu 5.7 1,182

Gecenin Sesi
2006 Suç Oyuncu 5.9 13,948
2005 Komedi Oyuncu 6.4 38,150

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 241,979
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,627
1979 Dram Oyuncu 6.4 45

Köpeklerin Günü
1975 Suç Oyuncu 8.0 214,639
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019