Giriş Kayıt
Marcia Haufrecht

Marcia Haufrecht


Oyuncu

Marcia Haufrecht, oyuncu.

(1975) Köpeklerin Günü (1975), (2011) Kazananlar Kulübü (2011), (2006) Gecenin Sesi (2006), (2007) Anamorf (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marcia Halfrecht | Marica Haufrecht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.9 111
2013 Komedi Oyuncu 5.6 5,115

Kazananlar Kulübü
2011 Komedi Oyuncu 7.2 51,215

Anamorf
2007 Suç Oyuncu 5.5 8,543

Ateist
2007 Gerilim Oyuncu 5.7 1,173

Gecenin Sesi
2006 Suç Oyuncu 5.9 13,844
2005 Komedi Oyuncu 6.4 37,894

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 237,156
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,319
1979 Dram Oyuncu 6.4 45

Köpeklerin Günü
1975 Suç Oyuncu 8.0 213,233
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018