Giriş Kayıt
Dion Hatch

Dion Hatch


Görsel Efekt

Dion Hatch, görsel efekt.

Grease (1978), Doğum Günü 4 Temmuz (1989), Raptiye (1996), Zirveye Tırmanış (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 789,134

Korku Evi
2011 Dram Görsel Efekt 6.0 59,282

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Görsel Efekt 5.2 84,858

İntikam Peşinde
2010 Suç Görsel Efekt 6.6 84,176

Dr. Parnassus
2009 Macera 6.8 137,834

Kör Nokta
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.7 264,318

Darbe
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 99,899

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 158,753

Atlayıcı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 269,956

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 236,829

İleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 138,959

Hasat Zamanı
2007 Korku Görsel Efekt 5.7 40,542

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.2 3,857

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 84,999

Şampiyon Zebra
2005 Macera Görsel Efekt 5.2 14,546

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Görsel Efekt 5.2 23,793

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,238

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 345,823

Smokin
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 72,457

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Görsel Efekt 5.5 5,399

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 631,793
2001 Fantastik Görsel Efekt 6.9 232,657

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 98,360

Dikey Limit
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 54,876

Kara Göl
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 49,969

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 223,665

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 212,094
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 169,086

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 144,866

Kumpas
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 5,332

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,643

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Görsel Efekt 5.3 8,934

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 67,200

Raptiye
1996 Komedi Görsel Efekt 6.9 71,318

Karga 2
1996 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 17,830

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 490,986
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 5,763
1994 Komedi Görsel Efekt 6.3 39,447

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 164,572

Drakula
1992 Korku Görsel Efekt 7.5 171,494
1991 Macera Görsel Efekt 6.0 3,353

Madonna ile Yatakta
1991 Belgesel Görsel Efekt 6.2 8,206
1991 Komedi Görsel Efekt 5.8 9,828

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Görsel Efekt 7.2 89,137

Ay Dansı
1988 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 14,629

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 849,973

Ertesi Gün
1983 Dram Görsel Efekt 7.0 12,830

Superman 3
1983 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 58,936
1978 Müzikal Görsel Efekt 7.2 207,474

Son Vals
1978 Belgesel Görsel Efekt 8.2 14,510
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019