Giriş Kayıt
Hiroshi Hashimoto

Hiroshi Hashimoto


Senarist, Yapımcı

Hiroshi Hashimoto, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Yuuji Hashimoto
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Senarist    
2015 Dram Senarist 7.4 1,926
2014 Komedi Senarist 6.1 489
2013 Gizem Senarist 7.4 14
2011 Dram Senarist 7.2 136
2008 Komedi Senarist 5.3 76
2007 Komedi Senarist 7.3 19
2005 Senarist    
2005 Senarist    
2003 Senarist    

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 Animasyon Senarist 6.7 833
2001 Aksiyon Yapımcı 7.1 256
1998 Komedi Senarist 5.9 211
1997 Animasyon Senarist 7.4 170
1997 Aksiyon Senarist    
1994 Aksiyon Senarist 7.1 421
1992 Animasyon Senarist 8.4 9,563
1989 Animasyon Senarist 7.9 3,982
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018