Giriş Kayıt
Hiroshi Hashimoto

Hiroshi Hashimoto


Senarist, Yapımcı

Hiroshi Hashimoto, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Yuuji Hashimoto
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Senarist    
2018 Dram Senarist 6.2 8
2015 Dram Senarist 7.4 1,973
2014 Komedi Senarist 6.1 494
2013 Gizem Senarist 7.4 14
2011 Dram Senarist 7.2 137
2008 Komedi Senarist 5.4 78
2007 Komedi Senarist 7.3 19
2005 Senarist    
2005 Senarist    
2003 Senarist    

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 Animasyon Senarist 6.6 868
2001 Aksiyon Yapımcı 7.0 258
1998 Komedi Senarist 5.9 215
1997 Animasyon Senarist 7.5 171
1997 Aksiyon Senarist    
1994 Aksiyon Senarist 7.1 432
1992 Animasyon Senarist 8.4 9,758
1989 Animasyon Senarist 7.9 4,056
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019