Giriş Kayıt
Kazuo Hasegawa

Kazuo Hasegawa (76)


Oyuncu

Kazuo Hasegawa, 27 Şubat 1908 Fushimi, Kyoto, Japonya doğumlu oyuncu.

Cehennem Kapısı (1953) yapımıyla biliniyor.

Kazuo Hasegawa, 06 Nisan 1984 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1908
Ölüm Tarihi: 06 Nisan 1984
Doğum Yeri: Fushimi, Kyoto, Japonya
Diğer Bir İsmi: Choijiro Hayashi | Chojiro Hayashi | Chôjirô Hayas
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyuncunun İntikamı
1963 55 Dram Oyuncu 7.5 1,760
1962 54 Macera Oyuncu 7.0 40
1960 52 Aksiyon Oyuncu 6.9 13
1960 52 Fantastik Oyuncu 6.6 74
1959 51 Oyuncu 7.4 38
1958 50 Dram Oyuncu 6.5 42

The Loyal 47 Ronin
1958 50 Dram Oyuncu 7.2 212
1957 49 Oyuncu 6.5 36
1956 48 Dram Oyuncu 6.2 10
1954 46 Dram Oyuncu 8.1 3,169

Cehennem Kapısı
1953 45 Dram Oyuncu 7.2 2,756
1951 43 Dram Oyuncu 6.9 97
1945 37 Savaş Oyuncu 6.8 80
1944 36 Oyuncu 6.5 40
1939 31 Dram Oyuncu 6.6 18
1938 30 Oyuncu 7.0 111

Tocuro'nun Aşkı
1938 30 Oyuncu 7.6 9
1927 19 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019