Giriş Kayıt
Rona Hartner

Rona Hartner (46)


Oyuncu, Müzisyen

Rona Hartner, 09 Mart 1973 Bucharest, Romanya doğumlu oyuncu, müzisyen.

Kurdun Günü (2003), Çılgın Yabancı (1997), (2011) Azrail'i Beklerken (2011), (2004) Avrupa Manzaraları (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1973
Doğum Yeri: Bucharest, Romanya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Macera Oyuncu 6.2 68
2015 42 Komedi Oyuncu    

Azrail'i Beklerken
2011 38 Komedi Oyuncu 7.0 8,313
2006 33 Komedi Oyuncu 5.6 602

Avrupa Manzaraları
2004 31 Komedi Oyuncu 5.8 788

Bosanma, Le
2003 30 Dram Oyuncu 4.9 10,599

Kurdun Günü
2003 30 Dram Oyuncu 6.6 8,824
2003 30 Dram Oyuncu 7.1 267
2000 27 Dram Oyuncu 5.8 61

Leyleğin Çocukları
1999 26 Oyuncu 6.6 335

Çılgın Yabancı
1997 24 Komedi Müzik
Oyuncu
7.7 7,010

Asfalt Tango
1996 23 Komedi Oyuncu 8.1 1,463
1994 Aksiyon Oyuncu 4.9 581
1994 Aksiyon Oyuncu 5.1 645
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019