Giriş Kayıt
Susanne Hartmann

Susanne Hartmann


Editör, Editör

Susanne Hartmann, editör, editör.

Erken Ölen, Daha Uzun Ölü Kalır (2006), Heimat 3 - Chronik einer Zeitenwende (2004), La mer à l'aube (2011), Olay Yeri (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Editör 6.7 599

Erken Ölen, Daha Uzun Ölü Kalır
2006 Komedi Editör 7.5 5,172
2005 Dram Editör 5.4 115
2004 Dram Editör 8.1 555
1993 Dram Editorial Department 7.0 430
1992 Dram Editör    

Olay Yeri
1970 Suç Editör 7.2 2,068
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019