Giriş Kayıt
Bret Harte

Bret Harte


Senarist

Francis Brett Harte, 25 Ağustos 1836 Albany, New York, ABD doğumlu senarist.

I quattro dell'apocalisse (1975) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francis Brett Harte
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1836
Doğum Yeri: Albany, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Francis Brett Harte
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Aile Senarist 5.7 16
1977 Western Senarist 5.9 70
1975 Western Senarist 6.4 2,013
1958 Dram Senarist 8.5 115

Çapkın Kumarbaz
1955 Western Senarist 6.5 469
1911 75 Kısa Metraj Senarist 5.8 193
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019