Giriş Kayıt
William S. Hart

William S. Hart (81)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

William Surrey Hart, 06 Aralık 1864 Newburgh, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

The Narrow Trail (1917) yapımıyla biliniyor.

William S. Hart, 23 Haziran 1946 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Surrey Hart
Doğum Tarihi: 06 Aralık 1864
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 1946
Doğum Yeri: Newburgh, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: W.S. Hart | Wm. S. Hart
Takma İsmi: Two-Gun Bill
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaybolan Görüntüler
2002 Belgesel Oyuncu 7.3 811
1997 Belgesel Oyuncu 6.8 12
1928 64 Komedi Oyuncu 8.1 3,216
1925 61 Western Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
6.9 493
1919 55 Western Oyuncu
Yapımcı
6.8 96
1915 51 Western Yönetmen
Oyuncu
   
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019