Giriş Kayıt
Peter Hart

Peter Hart


Oyuncu

Peter Hart, oyuncu.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,270
1992 Komedi Oyuncu 6.7 100
1985 Dram Oyuncu 5.1 629
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1977 Suç Oyuncu 6.3 526

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,110
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019