Giriş Kayıt
Louis Hart

Louis Hart (55)


Oyuncu

Louis Gilbert Hart, 27 Ocak 1917 Sonora, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Gun Smoke (1945) yapımıyla biliniyor.

Louis Hart, 25 Nisan 1972 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Louis Gilbert Hart
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1917
Ölüm Tarihi: 25 Nisan 1972
Doğum Yeri: Sonora, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Louis G. Hart
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 51 Aile Oyuncu 6.2 2,979

80 Günde Devr-i Alem
1956 39 Macera Oyuncu 6.8 21,748
1945 28 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,020
1944 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,159
1944 27 Dram Oyuncu 7.4 2,044

Kahraman Gölge
1943 26 Dram Oyuncu 7.0 1,961
1943 26 Dram Oyuncu 6.8 1,879
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019