Giriş Kayıt
John Hart

John Hart


Senarist, Sesler

John Hart, senarist, sesler.

Büyük Sessizlik (1968) yapımıyla biliniyor.

John Hart, 06 Mayıs 1991 tarihinde (21 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 06 Mayıs 1991
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Sessizlik
1968 Western Senarist 7.8 12,273
1967 Aksiyon Senarist 6.0 563

Londra Soygunu
1967 Suç Senarist 6.4 65
1966 Korku Senarist 7.1 5,123
1963 Macera Çeşitli 4.7 306
1962 Macera Senarist 5.0 95
1961 Aksiyon Sesler 4.8 220
1960 Korku Çeşitli 6.7 1,142
1960 Korku Çeşitli 3.7 1,302
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019