Giriş Kayıt
David Hart

David Hart (64)


Oyuncu

David Hart, 06 Şubat 1954 doğumlu oyuncu.

In the Heat of the Night (1988), (1986) Legal Eagles (1986), (1993) The Real McCoy (1993), (1980) Ada (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Şubat 1954
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 57 Western Oyuncu 5.0 85
1998 44 Gerilim Oyuncu 5.1 321
1997 Dram Oyuncu 6.6 494
1995 41 Dram Oyuncu    
1995 41 Dram Oyuncu 6.1 2,181
1994 40 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu    
1993 39 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1991 37 Suç Oyuncu 6.6 126
1989 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,768
1989 35 Animasyon Oyuncu 7.6 515
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,766
1988 34 Dram Oyuncu 6.2 1,738
1986 32 Komedi Oyuncu 5.9 7,987

Gümüş Kurşun
1985 31 Macera Oyuncu 6.4 19,794

Nehir
1984 30 Dram Oyuncu 6.3 4,956

Ada
1980 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,048
1974 20 Aksiyon Oyuncu 6.5 911
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018