Giriş Kayıt
David Hart

David Hart (64)


Oyuncu

David Hart, 06 Şubat 1954 doğumlu oyuncu.

In the Heat of the Night (1988), (1986) Legal Eagles (1986), (1993) The Real McCoy (1993), (1980) Ada (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Şubat 1954
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 57 Western Oyuncu 4.4 100
1998 44 Gerilim Oyuncu 5.1 362
1997 Dram Oyuncu 6.4 516
1995 41 Dram Oyuncu 7.3 288
1995 41 Dram Oyuncu 6.2 2,403
1994 40 Dram Oyuncu 7.3 57
1994 Dram Oyuncu 7.3 88
1993 39 Dram Oyuncu 5.5 7,492
1991 37 Suç Oyuncu 6.6 148
1989 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,915
1989 35 Animasyon Oyuncu 7.6 700
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,818
1988 34 Dram Oyuncu 6.2 1,943
1986 32 Komedi Oyuncu 5.9 8,823

Gümüş Kurşun
1985 31 Macera Oyuncu 6.4 20,174

Nehir
1984 30 Dram Oyuncu 6.3 5,657

Ada
1980 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,389
1974 20 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,064
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018