Giriş Kayıt
Allen Hartz

Allen Hartz


Sesler

Allen Hartz, sesler.

Buffalo '66 (1998), Three O'Clock High (1987), Şüphe (IV) (2007), Simone (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Hartz | Allen Hertz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bitik Şehir
2013 Suç Sesler 6.2 71,054
2011 Macera Sesler 5.8 38,174

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sesler 7.2 14,495
2011 Animasyon Sesler 7.2 223,291
2011 Aksiyon Sesler 7.0 658,146

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Sesler 6.6 22,651
2010 Aksiyon Sesler 6.2 18,197
2010 Macera Sesler 6.6 15,832

Diş Perisi
2010 Komedi Sesler 5.0 37,117

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Sesler 6.9 267,142

Sınırı Geçmek
2009 Dram Sesler 6.7 21,630

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Sesler 6.1 156,125

Altın Şans
2008 Macera Sesler 5.7 67,721

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Sesler 5.4 2,967

Kalbini Dinle
2007 Dram Sesler 7.5 98,205

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sesler 6.5 203,223

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Sesler 7.5 155,297

Geri Dönüşler
2007 Komedi Sesler 4.2 10,615

Şüphe (IV)
2007 Dram Sesler 6.9 205,520

Zafere Doğru
2006 Biyografi Sesler 7.2 39,560

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sesler 6.0 102,218

Küçük Adam
2006 Komedi Sesler 4.4 45,531
2005 Aksiyon Sesler 6.0 62,004

Aşk Doktoru
2005 Komedi Sesler 6.6 274,764

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sesler 6.9 282,311
2004 Korku Sesler 5.1 31,354

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Sesler 7.3 218,046

Orada Olacağım
2003 Komedi Sesler 6.5 1,359

Beni Unutma
2002 Komedi Sesler 6.2 94,212

Noel Baba 2
2002 Komedi Sesler 5.6 44,490

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 56,041

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.3 629,103

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 24,065

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Sesler 5.0 12,075
2001 Aksiyon Sesler 6.1 289,803
2001 Komedi Sesler 5.0 236

Grinç
2000 Komedi Sesler 6.1 181,237

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sesler 5.1 30,447

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Sesler 5.1 18,645
1999 Komedi Sesler 7.4 5,672

Joe Black
1998 Dram Sesler 7.2 192,399

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Sesler 7.1 272,321
1998 Suç Sesler 5.5 1,996

Vahşi Şeyler
1998 Suç Sesler 6.5 100,090

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Sesler 5.8 14,418
1998 Komedi Sesler 7.5 42,240

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Sesler 7.2 248,620

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Sesler 6.1 26,466
1997 Komedi Sesler 5.2 3,632

İz Peşinde
1996 Komedi Sesler 6.0 6,963

Çatlak Profesör
1996 Komedi Sesler 5.6 100,148

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Sesler 5.4 17,415

Göze Göz
1996 Suç Sesler 6.2 11,919

Özgür Willy 2
1995 Aile Sesler 5.0 15,249

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 Dram Sesler 6.4 5,044
1994 Komedi Sesler 6.4 22,964

Gölge
1994 Aksiyon Sesler 6.0 21,279

İnsanlık Yolu
1994 Komedi Sesler 6.7 12,265
1994 Dram Sesler 6.1 10,911

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Sesler 8.9 1,064,194

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 13,917

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 45,178
1993 Komedi Sesler 5.6 7,947
1992 Komedi Sesler 6.5 19,630

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Sesler 6.7 144,246

Wayne'in Dünyası
1992 Komedi Sesler 7.0 130,523

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Sesler 6.1 14,584
1990 Dram Sesler 4.4 1,590

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Sesler 6.3 16,056
1989 Animasyon Sesler 6.7 31,910

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sesler 5.1 36,002

Adaletİ Ararken
1989 Aksiyon Sesler 5.8 8,315

Cazibe
1989 Komedi Sesler 6.0 1,485
1988 Belgesel Sesler 7.5 5,415

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Sesler 6.1 8,833
1987 Suç Sesler 5.8 3,391
1987 Komedi Sesler 7.2 9,667
1987 Aksiyon Sesler 5.4 207

Zafer Topu
1986 Aksiyon Sesler 5.6 17,104

Teksas Katliamı 2
1986 Komedi Sesler 5.6 24,026
1985 Aksiyon Sesler 5.4 7,658

Amerikan Ninja
1985 Aksiyon Sesler 5.4 12,334

Örümcek Kadının Öpücüğü
1985 Dram Sesler 7.4 12,764
1984 Dram Sesler 5.0 3,294
1984 Aksiyon Sesler 5.1 3,315
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019