Giriş Kayıt
John Harron

John Harron (36)


Oyuncu

John Thomas Harron, 31 Mart 1903 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Beyaz Zombi (1932) yapımıyla biliniyor.

John Harron, 24 Kasım 1939 tarihinde (36 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Thomas Harron
Doğum Tarihi: 31 Mart 1903
Ölüm Tarihi: 24 Kasım 1939
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnny Haron | Johnny Harron | Johnn Harron
Burcu: Koç
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1940 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,918
1940 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,613
1939 36 Dram Oyuncu 6.8 1,252
1939 36 Korku Oyuncu 5.8 1,647
1939 36 Dram Oyuncu 7.0 274

Kükreyen Yirmiler
1939 36 Suç Oyuncu 7.9 11,206

Ölüm Şifresi
1939 36 Aksiyon Oyuncu 5.6 150
1939 36 Dram Oyuncu 5.9 255
1939 36 Dram Oyuncu 6.1 356
1939 36 Gerilim Oyuncu 7.3 2,493
1939 36 Komedi Oyuncu 5.3 74

Karanlık Zafer
1939 36 Dram Oyuncu 7.6 8,766
1939 36 Dram Oyuncu 6.2 181
1939 36 Dram Oyuncu 6.4 714
1939 36 Tarihi Oyuncu 6.5 1,836
1939 36 Suç Oyuncu 7.0 1,722
1939 36 Suç Oyuncu 6.5 897
1938 35 Macera Oyuncu 5.5 104

Kirli Yüzlü Melekler
1938 35 Suç Oyuncu 7.9 18,151
1938 35 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 175
1938 35 Komedi Oyuncu 6.8 449
1938 35 Dram Oyuncu 6.2 80
1938 35 Komedi Oyuncu 6.1 515
1938 35 Suç Oyuncu 7.0 2,004
1938 35 Suç Oyuncu 6.2 380
1938 35 Dram Oyuncu 6.8 323
1938 35 Gizem Oyuncu 6.0 181
1938 35 Dram Oyuncu 5.4 371
1938 35 Dram Oyuncu 6.3 78
1938 35 Komedi Oyuncu 5.9 323
1938 35 Dram Oyuncu 7.6 10,490
1938 35 Komedi Oyuncu 6.2 140
1938 35 Gizem Oyuncu 5.4 208
1937 34 Dram Oyuncu 6.5 321
1937 34 Suç Oyuncu 7.3 2,609
1937 34 Suç Oyuncu 7.3 2,911
1937 34 Suç Oyuncu 5.8 97
1936 33 Komedi Oyuncu 6.7 680
1934 31 Komedi Oyuncu 6.6 62

Beyaz Zombi
1932 29 Korku Oyuncu 6.4 8,128
1932 29 Dram Oyuncu 6.4 891
1931 28 Dram Oyuncu 6.3 364
1921 18 Komedi Oyuncu 6.9 145
1918 15 Dram Oyuncu 6.7 850
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019