Giriş Kayıt
Norman Harrison

Norman Harrison


Yönetmen Asistanı

Norman Harrison, Fifeshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı.

Doğum Yeri: Fifeshire, Scotland, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 Korku Yönetmen Asistanı 4.9 2,997
1958 Macera Yönetmen Asistanı 7.6 128
1955 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 926
1955 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 1,411
1953 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 174
1952 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 107
1950 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 226
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019