Giriş Kayıt
Gene Harrison

Gene Harrison


Dublör, Oyuncu

Roy Eugene Harrison, dublör, oyuncu.

Avukat (2007), Borsa (1987), Mindhunter (2017), Ben, Earl ve Ölen Kız (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roy Eugene Harrison
Diğer Bir İsmi: Gene Harris | Eugene Harrison | Roy Eugene Harriso
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Dublör 7.2 8
2018 Suç Dublör 7.8 6,926
2017 Dram Dublör 6.9 46,649
2017 Suç Dublör 8.6 97,549
2017 Dram Dublör 6.2 131
2017 Dram Dublör 8.1 14,387

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 449,419
2016 Komedi Dublör 6.1 7,452

Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.8 53,313
2016 Suç Dublör 7.0 8,532
2016 Dram Dublör 6.2 4,409
2015 Biyografi Dublör 7.2 2,711

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Dublör 4.6 4,069

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.5 56,321
2015 Suç Dublör 8.3 19,472
2015 Dram Dublör 5.8 936

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Komedi Dublör 7.8 107,426

Şans Ayağıma Geldi
2014 Komedi Dublör 5.8 45,575
2014 Aksiyon Dublör 7.9 181,287
2014 Suç Dublör 5.7 10,569

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 145,075
2013 Suç Dublör 5.2 222
2013 Dram Dublör 8.9 408,703
2013 Dram Dublör 6.4 4,767

Jupiter Macerası
2013 Bilim-Kurgu Dublör 6.5 61,217
2013 Suç Dublör 7.4 79,510

Babadan Oğula
2012 Suç Dublör 7.3 218,362
2012 Komedi Dublör 8.1 37
2012 Suç Dublör 7.9 89,646

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 103,506
2011 Suç Dublör 6.8 14,307

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 121,729
2011 Suç Dublör 8.4 269,698

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.4 148,475

Ah Salak Kardeşim
2011 Komedi Dublör 6.4 79,266

Sabah Neşesi
2010 Komedi Dublör 6.5 65,071

Güzel Günler
2010 Suç Dublör 6.3 47,954

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 214,031
2010 Suç Dublör 7.5 26,977
2010 Suç Dublör 5.1 5,488

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 55,955

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 108,752
2010 Korku Dublör 6.1 29,397
2010 Suç Dublör 8.6 154,398
2009 Suç Dublör 8.3 59,912

İyi Yürek
2009 Dram Dublör 6.9 3,620

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Dublör 5.1 26,262

İki Babalık
2009 Komedi Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.4 33,753

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram Dublör 7.3 97,650

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Dublör 7.1 54,780
2009 Komedi Dublör 8.3 106,641

Özgür Woodstock
2009 Komedi Dublör 6.7 26,576
2009 Komedi Dublör 6.4 14,017
2009 Aksiyon Dublör 4.9 577
2009 Komedi Dublör 4.5 814

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Dublör 6.2 44,436
2009 Dram Dublör 6.9 189
2009 Komedi Dublör 7.7 22,071
2009 Komedi Dublör 7.1 17,612

Aşk Ateşi
2008 Suç Dublör 6.8 16,934
2008 Dram Dublör 8.4 200,829
2008 Dram Dublör 5.9 3,165

Şantaj
2008 Suç Dublör 6.1 35,582

Alfabe Katili
2008 Suç Dublör 5.3 6,772
2008 Dram Dublör 6.3 2,066
2008 Komedi Dublör 5.0 878
2008 Suç Dublör 7.5 6,372

Anamorf
2007 Suç Dublör 5.5 8,128

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Dublör 7.7 225,326

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,721

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Dublör 6.9 78,208

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 145,883

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 69,757

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 567,670

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 441,222

Pasta Yiyenler
2007 Dram Dublör 6.4 5,955
2007 Komedi Dublör 6.7 12,346
2007 Dram Dublör 6.5 1,137
2007 Suç Dublör
Oyuncu
   
2007 Suç Dublör 8.2 13,156
2007 Dram Dublör 7.4 176

Suç
2006 Suç Dublör 5.8 1,644

Sahtekar (III)
2006 Komedi Dublör 6.7 14,662

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 72,789

16 Blok
2006 Aksiyon Dublör 6.6 119,682

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 13,602

Son Dilek
2005 Komedi Dublör 6.8 3,688
2005 Dram Dublör 3.2 539
2005 Dram Dublör 8.5 171
2004 Dram Dublör 8.4 23,496

İnfazcı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 138,459

Şeytan'ın Küçük Yardımcısı
2004 Komedi Dublör 5.3 4,753

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 19,517

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Dublör 6.3 14,239
2002 Suç Dublör 6.9 16,228
2000 Komedi Dublör 7.6 6,071
1999 Aksiyon Dublör 7.9 8,169
1999 Suç Dublör 8.0 63,519

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,542

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Dublör 6.0 15,793

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Omuz Omuza
1998 Komedi Dublör 6.7 53,426
1998 Aksiyon Dublör 5.3 166,209

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Dublör 6.5 86,205

Suç Kapanı
1998 Komedi Dublör 5.5 1,525

Barışçı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 49,799

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 84,823

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Dublör 7.3 457,614

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 5.0 14,580
1997 Aksiyon Dublör 4.9 3,827

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör
Oyuncu
6.6 108,308
1996 Suç Dublör 6.9 1,178
1996 Komedi Dublör 8.5 40,563
1996 Komedi Dublör 5.1 997

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 35,223

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 330,812
1995 Biyografi Dublör 6.4 1,808
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143
1995 Dram Dublör    

Bomba
1994 Aksiyon Dublör 6.2 25,469
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Dublör 7.9 180,386

Bay Mükemmel
1993 Komedi Dublör 5.9 2,647

İyi Evlat
1993 Dram Dublör 6.4 32,443

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Dublör    

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 13,156

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Dublör 5.8 47,435

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Dublör 6.3 14,699

intikam Yemini
1991 Aksiyon Dublör 6.1 19,186

Sen Başkasın
1991 Komedi Dublör 5.3 2,737

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.5 19,557

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör 7.5 86,811
1990 Komedi Dublör 5.6 11,148

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 76,217
1990 Komedi Dublör 5.9 2,052
1990 Aksiyon Dublör 4.9 529
1990 Suç Dublör 7.7 28,091
1990 Suç Dublör 7.0 26,525
1990 Komedi Dublör 6.8 17,337

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Dublör 6.9 4,627

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Dublör 6.5 161,009
1989 Aksiyon Dublör 5.6 361

Puslu Güneş
1989 Macera Dublör 4.6 818
1988 Komedi Dublör 7.0 73,020

Borsa
1987 Suç Dublör 7.4 131,110
1987 Suç Dublör 6.1 1,122
1985 Aksiyon Dublör 5.9 3,112
1985 Aksiyon Dublör 5.9 11,966
1985 Aksiyon Dublör 6.2 1,215
1985 Aksiyon Dublör 7.8 3,618
1984 Aksiyon Dublör 6.7 6,760

Hayalet Avcıları
1984 Komedi Dublör 7.8 311,501
1975 Komedi Dublör 8.1 37,613
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018