Giriş Kayıt
Carol Harrison

Carol Harrison (64)


Oyuncu

Carol Harrison, 08 Şubat 1955 doğumlu oyuncu.

Fil Adam (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1955
Diğer Bir İsmi: Carole Harrison
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 882
1999 44 Komedi Oyuncu 7.1 21,469
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,168
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,852
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,406

Fil Adam
1980 25 Biyografi Oyuncu 8.2 197,381
1979 24 Suç Oyuncu 7.3 15,248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019