Giriş Kayıt
Hal Harrison Jr.

Hal Harrison Jr.


Editör, Yapım Yöneticisi, Sesler

Hal Harrison Jr., editör, yapım yöneticisi, sesler.

Sabrina, the Teenage Witch (1996), Diagnosis Murder (1993), Jake and the Fatman (1987), Cockfighter (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hal Harrison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram 5.5 2,915
1996 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
6.7 31,132
1993 Suç Editorial Department 6.9 5,676
1989 Suç Yapım Yöneticisi
Editorial Department
7.0 1,401
1987 Suç Yapım Yöneticisi
Editorial Department
6.4 2,129
1986 Aile Yapım Yöneticisi 6.9 40,437
1986 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 4,075
1981 Komedi Senarist 5.3 209
1981 Korku Editorial Department 3.8 615
1978 Macera Sesler 6.4 284
1974 Dram Editorial Department 7.2 1,829
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019