Giriş Kayıt
Tom Harris

Tom Harris


Özel Efekt, Görsel Efekt

Tom Harris, Özel efekt, görsel efekt.

Havari (2018), Hellboy (2019), The Importance of Being Earnest (2002), Öfkeli Aşıklar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Özel Efekt 5.3 30,814

Havari
2018 Dram Özel Efekt 6.3 30,688
2017 Komedi Özel Efekt 6.9 3,172
2016 Dram Özel Efekt 5.9 939
2016 Macera Özel Efekt 7.3 13,188
2016 Dram Özel Efekt 7.5 2,878
2016 Dram Özel Efekt 7.3 5,798
2015 Dram Özel Efekt 6.7 572
2015 Dram Özel Efekt 6.3 8,619
2015 Dram Özel Efekt 8.0 32,587
2015 Dram Özel Efekt 8.3 21,173
2014 Suç Özel Efekt 8.0 7,930
2014 Dram Özel Efekt 7.8 2,660
2014 Suç Özel Efekt 7.3 1,300
2014 Tarihi Özel Efekt 6.5 1,040

On Üçüncü Hikaye
2013 Dram Özel Efekt 7.0 2,080
2013 Dram Özel Efekt 8.4 35,793
2013 Dram Özel Efekt 7.7 13,084
2012 Suç Özel Efekt 8.1 17,748
2011 Dram Özel Efekt 5.0 1,489
2011 Dram Özel Efekt 6.7 783
2010 Suç Özel Efekt 7.6 4,422

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Özel Efekt 6.9 20,538
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.7 737
2003 Suç Görsel Efekt 6.0 109
2003 Macera Özel Efekt 8.1 2,706
2003 Macera Özel Efekt 8.2 2,818
2002 Komedi Özel Efekt 6.7 810
2002 Komedi Özel Efekt 6.8 21,093

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.6 577,912
2002 Dram Özel Efekt 8.3 13,301
2001 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
8.2 3,600

Sirk
2000 Suç Özel Efekt 5.7 2,115
2000 Suç Özel Efekt 7.5 1,371

Melekler Çetesi
2000 Komedi Özel Efekt 4.1 560
2000 Dram Özel Efekt 7.2 1,931

Seksi Hayvan
2000 Suç Özel Efekt 7.3 50,381
2000 Suç Özel Efekt 7.9 4,522
2000 Macera Özel Efekt 7.5 2,741
2000 Suç Özel Efekt 6.0 1,931
1998 Aksiyon Özel Efekt 7.2 438

Masum Aşk
1997 Dram Özel Efekt 6.6 256
1996 Dram Özel Efekt 7.8 605
1995 Komedi Özel Efekt 7.0 3,357
1993 Suç Özel Efekt 5.8 2,315
1992 Suç Özel Efekt 7.9 5,598
1991 Dram Özel Efekt 6.0 329
1986 Dram Özel Efekt 6.1 2,251
1986 Aksiyon Özel Efekt 7.5 1,277
1984 Suç Özel Efekt
Görsel Efekt
6.6 2,493
1982 Korku Özel Efekt 5.6 5,268
1971 Biyografi Özel Efekt 7.6 503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019