Giriş Kayıt
Thomas Ethan Harris

Thomas Ethan Harris


Yapımcı

Thomas Ethan Harris, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.9 70
2016 Dram Çeşitli 5.1 326
2015 Dram Yapımcı 5.4 571
2015 Komedi Çeşitli 5.2 439
2015 Kısa Metraj 8.4 7
2015 Fantastik Yapımcı 5.0 1,833
2012 Animasyon Çeşitli 6.9 2,132
2012 Belgesel 7.2 29
2011 Suç 6.1 460
2011 Kısa Metraj Çeşitli    
2010 Kısa Metraj Çeşitli 6.7 26
2009 Macera Çeşitli 6.0 237
2009 Dram Çeşitli 6.0 187
2008 Dram 5.4 393
2004 Dram 6.2 434

Blair Cadısı
1999 Korku 6.4 216,380
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019