Giriş Kayıt
Peter Harris

Peter Harris


Müzisyen, Müzisyen

Peter Harris, müzisyen, müzisyen.

Just in Time for Christmas (2015), Killing Daddy (2014), The Bride He Bought Online (2015), Dead on Campus (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Müzik 5.6 206
2016 Dram Müzik 5.6 200
2016 Gerilim Müzik 6.2 338
2015 Komedi Müzik 6.5 1,544
2015 Dram Müzik 6.2 154
2015 Gerilim Müzik 5.9 615
2015 Gerilim Müzik 4.9 239
2014 Gerilim Müzik 5.0 548
2014 Suç Müzik 6.0 911
2014 Dram Müzik 4.5 575
2013 Dram Müzik 4.9 333

Üçkagitçilar
1999 Komedi Müzik
Müzik
6.3 9,242
1997 Dram Müzik 5.7 314
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019