Giriş Kayıt
Max Harris

Max Harris (51)


Müzisyen, Müzisyen

Max Harris, 15 Eylül 1918 Bournemouth, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Mind Your Language (1977), The Singing Detective (1986), Dreamchild (1985), Poldark (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1918
Doğum Yeri: Bournemouth, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 5.1 247
2016 Komedi Müzik 5.7 328
2013 Komedi Müzik
Müzik
6.5 1,102
2000 Komedi Müzik 7.4 1,324
1986 Dram Müzik 8.7 3,902
1985 Biyografi Müzik 6.9 1,341
1977 Komedi Müzik
Müzik
8.7 5,740
1976 Komedi Müzik
Müzik
3.7 1,610
1975 Dram Müzik 8.5 866
1973 Komedi Müzik 7.6 4,154
1969 51 Dram Müzik 5.8 375
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019