Giriş Kayıt
Julie Harris

Julie Harris (94)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Diana Julie Harris, 26 Mart 1921 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü.

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür (1973), Gençlerin Sevgilisi (1964), Cinnet (1972), Ölüm Pateni (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Julie Harris, 30 Mayıs 2015 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Diana Julie Harris
Doğum Tarihi: 26 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 30 Mayıs 2015
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 66 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 849
1983 62 Suç Kostüm Tasarımcısı    
1981 60 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 10,263

Drakula
1979 58 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.5 7,771
1977 56 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,734
1976 55 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,127

Ölüm Pateni
1975 54 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 19,756

Tanrıların Dehşeti
1974 53 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.7 4,735

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür
1973 52 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.8 84,514

Cinnet
1972 51 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.5 35,683

Sherlock Holmes'un Özel Hayatı
1970 49 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.2 7,815

Elveda Mr. Chips
1969 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 2,645

Ölüme Doğru
1968 47 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 492

Gazino Royal 007
1967 46 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 24,285
1967 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 734
1966 45 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 2,710
1965 44 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.3 13,758
1965 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 4,804
1964 43 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 3,414

Gençlerin Sevgilisi
1964 43 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.7 35,532
1964 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 181
1962 41 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,272
1962 41 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 608
1961 40 Gizem Kostüm Tasarımcısı 6.7 634
1961 40 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 346

İsviçreli Robinson Ailesi
1960 39 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.2 11,673
1959 38 Macera Kostüm Bölümü 7.2 1,703
1959 38 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 671
1958 37 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 678
1958 37 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 203

Cehennem Meleği
1957 36 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 512
1956 35 Biyografi Kostüm Bölümü 7.3 1,650
1955 34 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 7.2 802
1955 34 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 556
1954 33 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.9 319

Hürriyet Anahtarı
1953 32 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.0 169
1953 32 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 6.9 66
1953 32 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 52
1951 30 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,413
1951 30 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 368
1950 29 Suç Kostüm Bölümü 7.0 481
1948 27 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 171
1947 26 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.6 290
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018