Giriş Kayıt


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

, oyuncu, yapımcı, senarist.

Büyük Tuzak (2013), London to Brighton (2006), Monsters: Dark Continent (2014), Jawbone (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.8 7,851
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.4 1,916
2015 Dram Oyuncu 8.7 1,565
2015 Dram Oyuncu 7.4 15,822
2015 Suç Oyuncu 5.4 703
2014 Dram Oyuncu 4.3 8,803

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Oyuncu 5.5 32,191

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 29,745

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 252,418

Savaş Atı
2011 Dram Oyuncu 7.2 131,898
2011 Dram Oyuncu 8.4 5,234

Uzun Boylu Esmer Adam
2010 Komedi Oyuncu 6.3 40,149
2010 Dram Oyuncu 8.3 6,302
2010 Komedi Oyuncu 4.5 258

Kara Ölüm
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 39,986
2010 Animasyon Oyuncu 5.7 5,103
2010 Fantastik Oyuncu 7.9 4,606

Dr. Parnassus
2009 Macera Oyuncu 6.8 135,878
2009 Dram Oyuncu 6.3 56,587
2009 Suç Oyuncu 8.0 9,433
2008 Belgesel Oyuncu    

Kulübe
2008 Komedi Oyuncu 6.1 10,878
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 214,327
2008 Suç Oyuncu 6.1 1,677

Kefaret
2007 Dram Oyuncu 7.8 220,039
2007 Dram Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 7.0 7,332
2003 Dram Oyuncu 8.0 84
2000 Suç Oyuncu 6.8 11,925
1997 Suç Oyuncu 7.6 500
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,705
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,397) The Sinner (2,164) La Casa de Papel (1,454) Castle Rock (1,437) Shameless (1,419) A Discovery of Witches (1,355) Bodyguard (1,323) Suits (1,315) The 100 (1,266) Fear the Walking Dead (999)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018