Giriş Kayıt
Johnny Harris

Johnny Harris


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Johnny Harris, Lambeth, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Büyük Tuzak (2013), London to Brighton (2006), Monsters: Dark Continent (2014), Jawbone (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Lambeth, London, İngiltere, Birleşik Krallık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.8 9,580
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.4 2,106
2015 Dram Oyuncu 8.6 4,964
2015 Dram Oyuncu 7.4 16,909
2015 Suç Oyuncu 5.6 1,053
2014 Dram Oyuncu 4.3 9,066

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Oyuncu 5.5 32,834

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 30,320

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 256,149

Savaş Atı
2011 Dram Oyuncu 7.2 134,441
2011 Dram Oyuncu 8.3 7,584

Uzun Boylu Esmer Adam
2010 Komedi Oyuncu 6.3 41,301
2010 Dram Oyuncu 8.3 9,674
2010 Komedi Oyuncu 4.4 274

Kara Ölüm
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 40,595
2010 Animasyon Oyuncu 5.6 5,477
2010 Fantastik Oyuncu 7.8 5,749

Dr. Parnassus
2009 Macera Oyuncu 6.8 137,548
2009 Dram Oyuncu 6.3 57,369
2009 Suç Oyuncu 7.9 9,749
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 194

Kulübe
2008 Komedi Oyuncu 6.1 11,192
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 217,523
2008 Suç Oyuncu 6.1 1,799

Kefaret
2007 Dram Oyuncu 7.8 225,304
2007 Dram Oyuncu 7.0 2,499
2006 Suç Oyuncu 7.0 7,883
2003 Dram Oyuncu 7.3 108
2000 Suç Oyuncu 6.8 12,278
1997 Suç Oyuncu 7.6 596
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,854
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019