Giriş Kayıt
Joel Harris

Joel Harris


Dublör, Oyuncu

Joel Harris, dublör, oyuncu.

Pi'nin Yaşamı (2012), Anne (2013), Pontypool: Öldüren Kelimeler (2008), Camp Rock 2: The Final Jam (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Joel Harris, 29 Ekim 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 29 Ekim 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Tepe
2015 Dram Dublör 6.5 117,169

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Dublör 4.9 50,918
2015 Komedi Dublör 5.8 866
2014 Korku Dublör 5.5 7,050
2013 Korku Dublör 4.6 8,659
2013 Aksiyon Dublör 4.2 2,388

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Dublör 6.9 438,166

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Dublör 6.4 189,197

Çatı Katı
2013 Dram Dublör 5.6 4,603

Anne
2013 Korku Dublör 6.2 156,607

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Dublör 7.9 525,056

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Dublör 7.2 33,039

Sessiz Tepe: Karabasan 3D
2012 Korku Dublör 5.0 56,097

Siber Savaş
2012 Gerilim Dublör 6.3 527

Karanlık Gerçek
2012 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,512

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Dublör 5.4 123,650
2012 Aksiyon Dublör 7.5 9,782

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Dublör 6.3 225,963
2011 Suç Dublör 7.3 14,076
2011 Aksiyon Dublör 6.7 2,405
2010 Fantastik Dublör 4.4 1,836

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Dublör 7.1 268,469
2010 Aksiyon Dublör 7.7 46,056
2010 Komedi Dublör 5.3 13,971

Mabet
2010 Korku Dublör 5.6 12,437

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Dublör 5.0 208,587

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Dublör 7.5 331,853
2010 Macera Dublör 6.2 1,443
2010 Aksiyon Dublör 7.3 24,979
2009 Dram Dublör 7.6 42,674

Son Tetikçi
2008 Suç Oyuncu 5.3 689

Pontypool: Öldüren Kelimeler
2008 Korku Dublör 6.6 26,501
2008 Aksiyon Dublör 5.4 116,734
2008 Aksiyon Dublör 6.8 387,604

Atlayıcı
2008 Aksiyon Dublör 6.1 268,978
2005 Biyografi Dublör 8.0 164,944

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Dublör 6.2 86,329

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Dublör 6.2 173,332
2004 Aksiyon Dublör 6.7 737

Prens Ve Ben
2004 Komedi Dublör 5.9 35,422

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Dublör 7.3 217,917

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Oyuncu 5.3 6,369

Korku Kapanı
2003 Korku Oyuncu 6.1 99,794

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Oyuncu 5.5 45,574

Çaylak
2003 Aksiyon Dublör 6.6 123,286
2002 Dram Dublör 6.3 237

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Dublör 7.7 27,113
2001 Dram Dublör 7.4 10,076
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019