Giriş Kayıt
Jack Harris

Jack Harris (88)


Oyuncu

Jack Harris, 06 Ağustos 1914 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Squad Car (1960) yapımıyla biliniyor.

Jack Harris, 12 Eylül 2002 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1914
Ölüm Tarihi: 12 Eylül 2002
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Jack W. Harris
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 45 Biyografi Oyuncu 6.8 1,256
1958 44 Dram Oyuncu 6.3 73
1958 Aksiyon Oyuncu 7.8 948
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,057
1953 39 Komedi Oyuncu 5.2 115
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019