Giriş Kayıt
Alf Harris

Alf Harris (70)


Senarist

Alf Harris, 02 Şubat 1928 doğumlu senarist.

Studio One (1948) yapımıyla biliniyor.

Alf Harris, 15 Kasım 1998 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1928
Ölüm Tarihi: 15 Kasım 1998
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 52 Suç Senarist 6.6 335

Huckleberry Finn ve Arkadaşları
1979 Macera Senarist 8.2 386
1973 Suç Senarist 6.9 1,771
1966 Macera Senarist 7.1 732
1959 Aksiyon Senarist 7.4 6,839
1948 Dram Senarist 7.9 186
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019