Giriş Kayıt
Glenn Walker Harris Jr.

Glenn Walker Harris Jr. (35)


Oyuncu

Glenn Walker Harris Jr., 05 Mart 1983 doğumlu oyuncu.

(1997) Anastasia (1997), (1989) Birşey Söyle (1989), (1990) Vahşi Duygular (1990), (1994) Kuzey (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1983
Diğer Bir İsmi: Glenn Harris Jr. | Glenn Walker Harris | Glenn Har
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 26 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,026,298
1997 14 Animasyon Oyuncu 7.1 101,446
1997 14 Komedi Oyuncu 5.2 3,632

Gecenin Baykusu
1997 14 Komedi Oyuncu 5.2 2,910
1996 13 Fantastik Oyuncu 5.0 157

Kuzey
1994 11 Macera Oyuncu 4.4 12,432

Vahşi Duygular
1990 7 Komedi Oyuncu 7.2 73,665

Birşey Söyle
1989 6 Komedi Oyuncu 7.4 75,413
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,896
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019