Giriş Kayıt
Kate Harrington

Kate Harrington (76)


Oyuncu

Kate Harrington, 08 Aralık 1902 Boise, Idaho, ABD doğumlu oyuncu.

All My Children (1970) yapımıyla biliniyor.

Kate Harrington, 22 Kasım 1978 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1902
Ölüm Tarihi: 22 Kasım 1978
Doğum Yeri: Boise, Idaho, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fedai
1977 75 Korku Oyuncu 6.4 8,152

Hastane
1971 69 Komedi Oyuncu 7.2 4,979
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,310
1968 66 Suç Oyuncu 6.5 2,917

Yasak Aşk
1968 66 Dram Oyuncu 7.4 2,707
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,340
1945 43 Biyografi Oyuncu 7.1 1,114
1945 43 Komedi Oyuncu 6.6 25
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019