Giriş Kayıt
Al Harrington

Al Harrington (83)


Oyuncu

Al Harrington, 12 Aralık 1935 Pago Pago, Western Samoa doğumlu oyuncu.

Forrest Gump (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1935
Doğum Yeri: Pago Pago, Western Samoa
Burcu: Yay
Boyu: 1.87 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 76 Komedi Oyuncu 5.4 6,172
2011 76 Komedi Oyuncu 4.7 216
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 60,428
2003 68 Dram Oyuncu 7.8 1,337
2003 68 Western Oyuncu 5.5 47
1999 64 Dram Oyuncu 6.4 146
1994 59 Komedi Oyuncu 8.8 1,573,165
1994 59 Macera Oyuncu 5.4 1,901
1987 Suç Oyuncu 6.4 2,020
1975 Komedi Oyuncu 7.5 6,422
1970 35 Dram Oyuncu 6.3 868
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,976
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019