Giriş Kayıt
Herbert Russell

Herbert Russell


Oyuncu

Herbert Russell, oyuncu.

House Arrest (1996), Felekten Açlık Oyunları (2014), (2002) Sekreter (2002), (1998) Omuz Omuza (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Harper | Russel Harper | Russ Harper | Her
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.2 1,025
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,282
2016 Komedi Oyuncu 5.7 487
2016 Komedi Oyuncu 7.2 1,001

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,203

Felekten Açlık Oyunları
2014 Komedi Oyuncu 3.7 9,536
2011 Gerilim Oyuncu 5.3 5,276
2009 Komedi Oyuncu 8.6 170,098

Sekreter
2002 Komedi Oyuncu 7.0 76,508
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,926

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Oyuncu 7.0 46,003

Omuz Omuza
1998 Komedi Oyuncu 6.7 54,878
1998 Komedi Oyuncu 6.8 1,776
1996 Komedi Oyuncu 5.8 7,338
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,890
1992 Komedi Oyuncu 8.3 8,497
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019