Giriş Kayıt
Mike Harper

Mike Harper


Özel Efekt, Kameraman

Mike Harper, Özel efekt, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Michael Harper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Kısa Metraj Kameraman 7.4 18

Kara Göl
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 49,775

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Özel Efekt 7.3 136,652

Robot Adam
1999 Dram Özel Efekt 6.9 100,954

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.1 41,413

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Çeşitli 7.6 158,692

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 338,130

Kongo
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.1 38,721

Vampirle Görüşme
1994 Dram Özel Efekt 7.6 270,907
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019