Giriş Kayıt
Gerald Harper

Gerald Harper (90)


Oyuncu

Gerald Harper, 15 Şubat 1929 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1960) Centilmenler Birliği (1960), (1960) Tunes of Glory (1960), (1968) Balıkçının Ayakkabıları (1968), (1979) The Lady Vanishes (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1929
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 50 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,979

Balıkçının Ayakkabıları
1968 39 Dram Oyuncu 7.2 3,026
1964 35 Müzik Oyuncu 5.4 225
1961 32 Komedi Oyuncu 5.9 513

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,710
1960 31 Dram Oyuncu 7.7 3,035

Centilmenler Birliği
1960 31 Macera Oyuncu 7.5 3,257

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 29 Aksiyon Oyuncu 7.9 12,152
1957 28 Komedi Oyuncu 7.1 1,092
1956 27 Suç Oyuncu 6.4 151
1955 26 Dram Oyuncu 7.4 8,677
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019