Giriş Kayıt
Ed Harper

Ed Harper


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Ed Harper, yapım yöneticisi, yapımcı.

Paragöz (1970), K2 (1991), Darling (1965), Modesty Blaise (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Ed Harper, 10 Ocak 2010 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 10 Ocak 2010
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Yapımcı 5.3 1,749
2005 Macera Yapımcı 5.4 430
2005 Dram Yapımcı 3.1 1,598

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 1,127

Yoldan Çıkanlar
2003 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 2,921

Mayıs Meleği
2002 Dram Yapımcı 7.2 749
2000 Dram Yapımcı 7.1 173
1991 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 6,002
1986 Aksiyon Yapımcı 7.8 2,543

Paragöz
1970 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 8,171
1968 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 398
1968 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 581
1967 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 1,500
1966 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 2,284
1965 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 5,153
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019