Giriş Kayıt
Magda Harout

Magda Harout (93)


Oyuncu

Magda Harout, 22 Nisan 1926 Van Nuys, California, ABD doğumlu oyuncu.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1926
Doğum Yeri: Van Nuys, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Maga Harout
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 87 Komedi Oyuncu 5.1 8,304

Asansör
1996 70 Komedi Oyuncu 4.5 186

Hayatım
1993 67 Dram Oyuncu 6.9 9,785
1993 Komedi Oyuncu 6.9 33,890
1990 64 Komedi Oyuncu 5.3 75
1978 Dram Oyuncu 5.7 764
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,977
1959 33 Dram Oyuncu 6.0 140
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019