Giriş Kayıt
Lefteris Haronitis

Lefteris Haronitis


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Lefteris Haronitis, yönetmen asistanı, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Lefteri Haroniti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 683
1978 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 206
1978 Suç Yönetmen Asistanı 5.3 39

Kumpanya
1975 Dram Yapımcı 8.0 2,953
1973 Dram Yönetmen Asistanı 4.6 93
1973 Suç Yönetmen Asistanı 4.1 34
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019