Giriş Kayıt
Wolf Harnisch

Wolf Harnisch (74)


Oyuncu

Wolf Harnisch, 10 Şubat 1918 doğumlu oyuncu.

Schulmädchen-Report: Was Eltern nicht für möglich halten (1970) yapımıyla biliniyor.

Wolf Harnisch, 02 Şubat 1992 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1918
Ölüm Tarihi: 02 Şubat 1992
Diğer Bir İsmi: Wolfgang Harnisch | Wolf Harnish
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 71 Komedi Oyuncu 6.1 406
1971 53 Dram Oyuncu 4.9 171
1970 52 Dram Oyuncu 4.7 547

Göklerde Vuruşanlar
1969 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 18,650
1958 40 Dram Oyuncu 7.8 2,512
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019