Giriş Kayıt
Sandra Harms

Sandra Harms


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Editör

Sandra Harms, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, editör.

Prinsessa (2009), Neredesin Süpermen? (2012), Vi (2013), Nina Frisk (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı    
2015 Gerilim Yapımcı 6.7 2,836
2013 Dram Yapımcı 5.3 804

Neredesin Süpermen?
2012 Dram Yapımcı 7.5 3,577
2009 Komedi Yapımcı 6.3 514
2008 Dram Editorial Department 5.1 171
2007 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 99
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 649
2007 Komedi Yapımcı 5.0 658
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 4,229
2001 Aile Çeşitli 4.7 729
Dizi Altyazıları
True Detective (3,725) The Flash (2,595) Vikings (2,327) Shameless (2,191) Star Trek: Discovery (1,922) Project Blue Book (1,768) Inside No. 9 (1,683) Counterpart (1,642) This Is Us (1,288) The Big Bang Theory (1,183)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019