Giriş Kayıt
John Harms

John Harms


Oyuncu

John Harms, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 142,400

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Oyuncu 6.7 86,665

Özgür Willy 2
1995 Aile Oyuncu 5.0 15,349

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Oyuncu 6.3 72,033

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6.7 144,636
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019