Giriş Kayıt
Julian Harmon

Julian Harmon (58)


Senarist

Julian Harmon, 18 Ekim 1908 New York City, New York, ABD doğumlu senarist.

Main Street Today (1944) yapımıyla biliniyor.

Julian Harmon, 03 Kasım 1966 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1908
Ölüm Tarihi: 03 Kasım 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 50 Suç Senarist 5.8 145
1951 43 Komedi Senarist 5.8 45
1951 43 Suç Senarist 6.2 54
1951 43 Suç Senarist 5.2 63
1946 38 Suç Senarist 6.2 126
1941 33 Kısa Metraj Senarist 6.4 109
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019