Giriş Kayıt
Zaharira Harifai

Zaharira Harifai (83)


Oyuncu

Zaharira Harifai, 01 Aralık 1929 Jaffa, Palestine [bugünkü Tel Aviv, İsrail] doğumlu oyuncu.

Ha-Shoter Azulai (1971), Denizanası (2007), Sallah Shabati (1964), (1969) Te'alat Blaumilch (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Zaharira Harifai, 02 Ocak 2013 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1929
Ölüm Tarihi: 02 Ocak 2013
Doğum Yeri: Jaffa, Palestine [bugünkü Tel Aviv, İsrail]
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Denizanası
2007 78 Dram Oyuncu 7.0 2,432
2000 Dram Oyuncu 7.6 32
1978 49 Oyuncu 7.4 75
1971 42 Komedi Oyuncu 7.6 601
1969 40 Komedi Oyuncu 7.8 539
1966 37 Dram Oyuncu 5.6 282
1964 35 Komedi Oyuncu 7.4 827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019