Giriş Kayıt
Tasha Hardy

Tasha Hardy (45)


Yapımcı

Tasha Hardy, 28 Aralık 1973 St. Louis Park, Minnesota, ABD doğumlu yapımcı.

(2000) Görünmeyen Tehlike (2000), (2000) Vay Anam Vay (2000), (2000) Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta (2000), (2000) Çığlık (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1973
Doğum Yeri: St. Louis Park, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Tasha P. Hardy
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 7.9 156
2004 Macera Yapımcı 6.8 1,035

Çığlık
2000 Komedi Çeşitli 4.0 9,897

Hücre
2000 27 Korku Çeşitli 6.3 88,877

Vay Anam Vay
2000 27 Aksiyon Çeşitli 5.1 75,461

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 27 Komedi Çeşitli 3.6 18,948

Görünmeyen Tehlike
2000 27 Aksiyon Çeşitli 5.7 113,910
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019