Giriş Kayıt
Rod Hardy

Rod Hardy


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Rod Hardy, Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, oyuncu.

Savaş Yıldızı Galactica (2004), Aralık Çocukları (2007), Robinson Crusoe (1997), Mental (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Rodney K. Hardy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yönetmen 7.1 2,262
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 3,701
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 39,147

Aralık Çocukları
2007 Dram Yönetmen 6.6 11,319
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 64,694

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 353,309

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yönetmen 8.7 141,469
2003 Western Yönetmen Asistanı 7.2 1,983
1998 Aksiyon Yönetmen 3.7 2,390
1997 Dram Yönetmen 6.0 11,126
1997 Macera Yönetmen 5.8 1,345
1997 Suç Yönetmen 7.7 7,051
1996 Dram Yönetmen 5.6 296
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 15,160
1995 Western Yönetmen 6.7 726

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yönetmen 8.7 183,565
1993 Aile Yönetmen 8.0 91
1988 Aksiyon Yönetmen 7.6 3,097

Komşular
1985 Dram Yönetmen 5.6 4,380
1979 Korku Yönetmen 5.7 1,062
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019