Giriş Kayıt
Ric Hardman

Ric Hardman (84)


Senarist

Richards Lynden Hardman, 08 Kasım 1924 Seattle, Washington, ABD doğumlu senarist.

Lawman (1958) yapımıyla biliniyor.

Ric Hardman, 29 Haziran 2009 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richards Lynden Hardman
Doğum Tarihi: 08 Kasım 1924
Ölüm Tarihi: 29 Haziran 2009
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Hardman | Bronson Howitzer
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 51 Suç Senarist 6.4 122

Örnek Mücadele
1966 42 Dram Senarist 6.4 2,708
1965 Western Senarist 8.0 464
1958 34 Western Senarist 7.0 1,027

Aşk Hocası
1958 34 Komedi Çeşitli 7.1 3,672
1958 Western Senarist 8.1 508

Teneke Yıldız
1957 33 Western Çeşitli 7.4 4,325
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019